Meistä

woman-in-bikini-and-straw-hat-with-floating.jpg
Casino roulette wheel. Close up.

Tietoja Chancechateausta

Ylellinen ja paras palvelu huvila kaupungissa

Tervetuloa Top Chancechateau -sivustoon – äärimmäinen portti ennennäkemättömään matka-autuuteen! Olemme erikoistuneet suunnittelemaan eloisan asuntojen kuvakudoksen ja varmistamaan, että jokainen vierailusi on juhla. Tutustu maailmanlaajuiseen käsin valittujen hotellien verkostoomme, jossa luksus ja ilo kohtaavat. Käyttäjäystävällinen alustamme takaa saumattomat varaukset, jotka on räätälöity vaivattomasti mieltymystesi ja budjettisi mukaan. Top JoyfulTripsissä emme tarjoa vain varauksia; Lupaamme muuttavia matkoja, jotka ovat täynnä naurua, tutkimusta ja vertaansa vailla olevia kokemuksia. Luota meihin kumppaniksi luomaan iloisia muistoja. Lähde kanssamme unohtumattomiin seikkailuihin, joissa jokaisesta matkasta tulee ilon ja matkan täydellisyyden sinfonia.

Meidän galleria

IHANATUJA HETKEJÄ VILLASTA

Tarjoaa henkeäsalpaavat näkymät ja ihanteellisen sijainnin Auroran katseluun. Uusin lomakohde yhdistää hienon yhdistelmän mukavuutta ja erämaateemaa tyyliimme tunnettuihin palveluihimme. Tämä Inarin huippulomakeskus vain viiden minuutin päässä Inarin kylän nähtävyyksistä ja palveluista tarjoaa sinulle täydelliset puitteet yhdistääksesi laadukkaan majoituksen koskemattoman luonnon kanssa.

Miksi valita meidät

Tarjoamme parhaan palvelun laadun

Arktisen luonnon, paikallisten lappilaisten perinteiden ja modernin skandinaavisen muotoilun sydämessä. Toisin kuin huolellisesti suunniteltu

Tämä on asiantuntemuksemme

Hotelli on vilkas kohtaamispaikka sekä paikallisille että hotellin vieraille. Entä herkulliset juomat Skyroom-baarissa kaupungin kattojen ylle tai rento illallinen keittiössämme ja pöytäravintolassamme, jonka jälkeen nukut upeat yöunet? Helsingin keskusta, kaupat ja metroasema ovat vain lyhyen kävelymatkan päässä. Vaihtoehtoisesti voit hypätä raitiovaunuun aivan hotellin vieressä ja lähteä kiertoajelulle kaupungin yli.

Olemme aina valmiita palvelemaan

Ikkunat tarjoavat vaikuttavat näkymät metsästä ja arktisesta taivaasta: revontulia ja keskiyön aurinkoa voi ihailla mukavasti vuoteeltasi. Poikkeuksellinen Rakas-ravintola ja baarimme tarjoilee kulinaarisia herkkuja, jotka on valmistettu arktisista ainesosista.